Wie ben ik?

Het gezicht achter grabyourbackpack ben ik, Irina Bonder. Ik ben een reislustige, avontuurlijke, spontane, altijd vrolijke meid van 26 jaar oud en ben idolaat van reizen. Sinds mijn eerste (solo)reis in 2012 naar Nepal en Thailand heeft het reisvirus mij te pakken genomen en daarna nooit meer losgelaten. Ik ben een enorme dromer geworden, altijd zoekende naar nieuwe reisbestemmingen. Bijzondere plekjes ontdekken, opgaan in verschillende culturen, inspirerende mensen leren kennen, even helemaal op jezelf aangewezen zijn: dit maakt (solo)reizen voor mij het ultieme genot.

In deze blog zal ik vertellen over mijn avonturen en zal ik mijn verhalen op zo’n manier presenteren dat je geïnspireerd wordt met hetzelfde doel als ik te gaan reizen: het ontdekken van de wereld. Naast het posten van mijn persoonlijke reisverhalen en reisfoto’s, zal ik schrijven over mijn grootste dromen en zal ik tips en trics geven over (solo)backpacken.

Waar ben ik geweest? 

Ik heb gereisd door Marokko, Griekenland, Spanje, Nepal, Thailand, Indonesië, Maleisië, Maleisisch Borneo, Singapore en Cambodja.